Tryllekunstner Oslo

Trenger du en Tryllekunstner i Oslo som kan gi deg og ditt selskap fantastisk underholdning? Uansett type selskap eller arrangement, – Tryllekunstner Rune Carlsen sørger for at ditt arrangement i Oslo, Akershus eller ellers i landet, får det dere trenger. Sjekk gjerne video på MEDIA-siden og YOUTUBE!

MAGISK SCENESHOW

Du ønsker vel at gjestene dine skal oppleve noe annerledes og noe de husker i lang tid? Sørg for at dine gjester for fortryllet med latter og forundering, og har noe å prate om i lang tid! La gjestene oppleve noe utenom det vanlige, og bli involvert i den forunderlige verden av magi, standup og trylling! Om det er en tryllekunstner i oslo eller andre deler av landet du trenger, spiller ingen rolle. Gi ditt selskap og arrangement et magisk sceneshow hvor trylling, underholdning og latter sitter som smurt og dine gjester sitter igjen forundret og fornøyd!

Nærmere magien kommer du ikke

Skal du arrangere sommerfest, bursdag, konfirmasjon, bryllup, utdrikningslag eller har behov for noe som skjer mens gjestene står og venter? Mingling, closeup eller nærmagi gir deg magi så nære du kan komme. Magien vil skje i hendene til dine venner, kunder og kolleger! Responsen er enorm, - ubeskrivelig og festens høydepunkt. En icebraker som glir rett inn i alle selskaper og som sikrer høylytte reaksjoner som gir inntrykk!

Magisk konferansier

Større selskap i Oslo eller andre deler av landet, har kanskje behov for en konferansier? Sikre deg og ditt selskap at arrangementet får en flyt som kun en profesjonell konferansier kan gi deg. Med kombinasjonen av magi og konferansier kombineres underholdning med jobben som konferansier. En agisk kjøreplan som sikrer oppmerksomhet, underholdning og høy stemning, - hele kvelden! Len deg tilbake, og la Tryllekunstner Rune Carlsen ta ansvar for at din kveld blir en suksess!

Er du på jakt etter en tryllekunstner i Oslo eller Trondheim, Bergen eller Stavanger? Eller kanskje andre deler av landet? Slutt å let! – Tryllekunstner Rune Carlsen gir deg akkurat det du trenger, når du trenger det, – skreddersydd akkurat slik du ønsker det! Ingen oppdrag for små eller for store!