Foredrag for næringslivet, – med magisk innpakning

foredragsholder rune carlsen

Foredrag for næringslivet med foredragsholder og tryllekunstner Rune Carlsen. Som utdannet IT-ingeniør og Økonom, har Rune gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!

PASSORDHELVETE, - hvordan overleve på magisk vis!

Uansett hvilken arena vi er på, jobb eller privat, så har vi de samme utfordringene til passord. De skal muligens både være komplekse, lange og unike for alle de tjenestene du benytter. Hva er egentlig et passord, hvor mange passord har vi, hvordan hackes passord og hvordan kan vi på en enkel, sikker og magisk måte ivareta sikre og gode passord, en gang for alle? Dette foredraget passer for alle målgrupper, - ledelsen, ansatte og teknologer og vil være en kraftig tankevekker for enhver!

Trygghet for kidsa!

Vi lærer barne våre å se seg for i trafikken og å holde hånda til en voksen i store folkemengder. Sikkerhet på nett starter med foreldres ansvar for å vise en trygg vei. Internett er et fantastisk og nødvendig sted for barn i dagens samfunn. Men mange barn og unge blir også lurt og utnyttet av voksne på nett. Disse typer kriminelle voksne er der barna dine er, på chat, spill og andre areana. Dette foredraget passer for alle ansatte, voksne og foreldre som ønsker å beskytte sine barn mot overgrep på nett og gi barna et trygt sted å være.

Smart eller regelrett dum?

IoT, eller Internet of Things. Vi bruker det alle sammen, - og vi elsker det. Det gjør hverdagen vår tilsynelatene enklere, smartere, mer effektiv, - eller bare kulere. Tror vi. Har vi egentlig noe som helst kontroll på hva som egentlig skjer i disse duppedittene som er i ferd med å ta over hverdagen vår? Hvilke data deles med hvem? Tror du virkelig en enhet fra eBay til $10 har innebygd sikkerhet som ivaretar vårt personvern? Er vår egen naivitet i ferd med å ta livet av vår egen sikkerhet? Hvilket ansvar må du som forbruker ta for å unngå å potensielt få livet ditt blottlagt for en hel verden? Foredraget passer alle ansatte.

The REALITY of the REALITY show

Rune har hatt 12 fantastiske år som aktiv konkurransetryllekunstner! Priser fra Norge, Sverige, Italia, England, Frankrike og USA. I 2019 holder han 21 show på selveste Magic Castle i Los Angeles. Men, hvordan opplevde Kubegutt Norske Talenter? Hvordan var den fantastiske reisen med gullknapp, vinner av semifinale og en flott opptreden i finalen? Her får du høre alt om de syke forberedelsene, de merkelige og underlige tipsene og opplevelsene underveis. Her lærer du hvordan du jobber med hårete mål, - og når dem. Fullstendig uavhengig av Norske Talenter eller ikke. Dette kan du oversette til din organisasjons behov for å jobbe målrettet! Foredraget passer spesielt godt for prosjektledere, ledere og mellomledere, men også vanlig ansatte.

Så enkelt blir du lurt!

Trusselbildet i hverdagen til alle som benytter IT i hvilken som helst grad, er drastisk økende. Vi lar oss lure av de enkleste ting, uten at vi egentlig er klar over det. Vi handler på ren rutine, og angriperne utnytter vår mangel på kunnskap, oppmerksomhet og bevissthet. Hvilke konsekvenser får dette for privatpersoner, ansatte, systemer eller større selskap? Hvorfor blir vi lurt og hva kan vi gjøre med det? På en helt ny måte blir dette fengende foredraget presentert på en helt unik magisk måte. Se hvordan også grep som tryllekunstnere benytter, lar deg enkelt lure og skape fantastiske illusjoner. Foredraget passer for alle ansatte, ledere og teknologer.