Foredrag for næringslivet, – med magisk innpakning

Foredrag for næringslivet med tryllekunstner Rune Carlsen. Som utdannet IT-ingeniør og Økonom, har Rune gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!

Book meg gjerne via FOREDRAGSHOLDERE AS!

Hva er egentlig DARK WEB?

Dark Web er en del av internett hvor det meste av kriminelle tjenester omsettes. Både de mindre alvorlige, - men også de du aldri i din vildeste fantasi kunne tenke eksisterte. Men, hvordan fungerer Dark Web, sånn egentlig? Hvordan ser det ut? Hvordan kommer man seg inn? Hva omsettes, til hvilken pris? Hvor forferdelig er dette stedet? Kom å se og opplev DarkWeb. Vi advarer på forhånd! - Oppsøk ALDRI Dark Web - det kan få særdeles alvorlige konsekvenser for deg privat, - og som selskap.

PASSORDHELVETE, - hvordan overleve på magisk vis!

Uansett hvilken arena vi er på, jobb eller privat, så har vi de samme utfordringene til passord. De skal muligens både være komplekse, lange og unike for alle de tjenestene du benytter. Hva er egentlig et passord, hvor mange passord har vi, hvordan hackes passord og hvordan kan vi på en enkel, sikker og magisk måte ivareta sikre og gode passord, en gang for alle? Foredraget passer for alle målgrupper, - ledelsen, ansatte og teknologer.

Trygghet for kidsa!

Vi lærer barne våre å se seg for i trafikken og å holde hånda til en voksen i store folkemengder. Sikkerhet på nett starter med foreldres ansvar for å vise en trygg vei. Internett er et fantastisk og nødvendig sted for barn i dagens samfunn. Men mange barn og unge blir også lurt og utnyttet av voksne på nett. Disse typer kriminelle voksne er der barna dine er, på chat, spill og andre areana. Foredraget passer for alle ansatte, voksne og foreldre som ønsker å beskytte sine barn mot overgrep på nett og gi barna et trygt sted å være.

Opp av soafen, dovengriser!

Vi ligger i sofaen og hører om alle IT-hendelser, angrep og farer vi utsettes for. Men et fåtall av oss gidder å løfte en finger og tror fortsatt ``dette skjer da ikke meg``. Opp av sofaen, dovengriser! - Hva må DU gjøre, for at DU skal være SIKRERE på nett? Det er på tide at vi alle gjør et løft og tar et kraftig tak i utfordringene som truer både næringslivet og vårt eget personvern på nett. Her får du 20 magiske tips og tricks presentert på en måte som kun tryllekunstner og foredragsholder Rune Carlsen kan!

Smart eller regelrett dum?

IoT, eller Internet of Things. Vi bruker det alle sammen, - og vi elsker det. Det gjør hverdagen vår tilsynelatene enklere, smartere, mer effektiv, - eller bare kulere. Tror vi. Har vi egentlig noe som helst kontroll på hva som egentlig skjer i disse duppedittene som er i ferd med å ta over hverdagen vår? Hvilke data deles med hvem? Tror du virkelig en enhet fra eBay til $10 har innebygd sikkerhet som ivaretar vårt personvern? Er vår egen naivitet i ferd med å ta livet av vår egen sikkerhet? Hvilket ansvar må du som forbruker ta for å unngå å potensielt få livet ditt blottlagt for en hel verden? Foredraget passer alle ansatte.

Så enkelt blir du lurt!

Trusselbildet i hverdagen til alle som benytter IT i hvilken som helst grad, er drastisk økende. Vi lar oss lure av de enkleste ting, uten at vi egentlig er klar over det. Vi handler på ren rutine, og angriperne utnytter vår mangel på kunnskap, oppmerksomhet og bevissthet. Hvilke konsekvenser får dette for privatpersoner, ansatte, systemer eller større selskap? Hvorfor blir vi lurt og hva kan vi gjøre med det? Foredraget passer for alle ansatte, ledere og teknologer.

The REALITY of the REALITY show

Rune har hatt 12 fantastiske år som aktiv konkurransetryllekunstner! Priser fra Norge, Sverige, Italia, England, Frankrike og USA. I 2019 holder han 21 show på selveste Magic Castle i Los Angeles. Men, hvordan opplevde Kubegutt Norske Talenter? Hvordan var den fantastiske reisen med gullknapp, vinner av semifinale og en flott opptreden i finalen? Her får du høre alt om de syke forberedelsene, de merkelige og underlige tipsene og opplevelsene underveis. Her lærer du hvordan du jobber med hårete mål, - og når dem. Fullstendig uavhengig av Norske Talenter eller ikke. Dette kan du oversette til din organisasjons behov for å jobbe målrettet! Foredraget passer spesielt godt for prosjektledere, ledere og mellomledere, men også vanlig ansatte.