Underholdning til julebord

Book julebord tidlig!

De aller fleste vet hva et julebord er, men sikrer du god underholdning? Underholdning til julebordet med Magisk Underholdning. Det er hva kundene allerede nå bestiller. Har du sikret deg 5x Norgesmester i trylling, Rune Carlsen, som sikrer trylling, magi, humor og høy latter til årets julebord? Garantert topp stemning på julebordet, – noe alle vil huske!

Julebord med vin og trylling

Garantert suksess

Hvordan sikrer du at julebordet blir unikt og en suksess? Og fylles med underholdning av topp kvalitet? Og som du garantert vet at dine kolleger vil snakke om i lang lang tid? Med underholdning fra Magisk Underholdning får du noe unikt, annerledes og noe som folk vil snakke om lenge. Sørg for at dine ansatte, kolleger og venner får en minnerik kveld og at ditt julebord blir en suksess. Rune Carlsen gjør ditt julebord til en magisk opplevelse som garantert vil bli en suksess og en «snakkis» i lang tid.

La deg friste av elementer som standup, latter og humor,  fantastisk og uforståelig trylling, irriterende men fascinerende nærmagi, mystikk og imponernede fingerferdighet.

La dine kolleger, gjester eller venner oppleve noe av det beste innen magisk underholdning idag.

Ta kontakt for en hyggelig prat og et fantastisk tilbud.