You Fooled Me!

Rune Carlsen på Penn & Teller Fool Us

You Fooled Me!

Tryllekunstner Rune Carlsen har vært på Penn & Teller – Fool Us! «You Fooled Me», utbrøt Penn Jillette!

Magi og illusjon har alltid vært en kilde til forundring og spenning for folk over hele verden. Når Tryllekunstner Rune Carlsen ble invitert til den prestisjetunge TV-showet «Penn & Teller: Fool Us,» forventet både seerne og vertene Penn Jillette og Teller en uforglemmelig opplevelse.

Rune Carlsen på Penn & Teller Fool Us

«Pen & Teller: Fool Us» er et show som gir tryllekunstnere en sjelden sjanse til å imponere de legendariske tryllekunstnerne Penn Jillette og Teller. Hovedmålet for deltakerne er å utføre magi som faktisk lurer Penn og Teller. Hvis de klarer å dette, vinner de sjansen til å opptre på Penn & Teller’s live show i Las Vegas.

Rune Carlsen var fast bestemt på å gjøre sitt beste foran et stort TV-publikum. Han forberedte et triks som skulle utfordre selv de mest erfarne tryllekunstnerne i bransjen.

Det som skjedde deretter, vil gå inn i historien som et av de mest minneverdige øyeblikkene. Rune Carlsen utførte et triks så forbløffende og komplekst at selv Penn Jillette, en av de mest kjente tryllekunstnerne i verden, ble lurt. I et øyeblikk av ærefrykt utbrøt Penn Jillette, «You fooled me!» foran et begeistret publikum.

En drøm gikk i oppfyllelse. Å lure Penn Jillette på TV er en prestasjon som få tryllekunstnere kan skryte av. Det er slike øyeblikk som gjør magi og illusjon til en kunstform som fortsetter å forundre og inspirere folk over hele verden. Og det er tryllekunstnere som Rune Carlsen som fortsetter å bringe magien til liv og få oss til å tro på det umulige.

Klippet rundet over 100.000 visninger på kun 2 dager og kan ses her. 

Du kan også se mange flere mediaklipp her.