Konferansier og toastmaster

ToastmasterKonferansier Rune Carlsen eller Konferansier skal gjøre kvelden minnerik og om mulig magisk. Med Konferansier Rune Carlsen og Magisk Underholdning får du en konferansier som gjør kvelden din til en fornøyelse. Pent pakket inn med magiske innslag, underholdning og latter. La Konferansier Rune Carlsen gjøre forskjellen på et godt og dårlig arrangement.

En Toastmaster eller Konferansier er en viktig person i selskapet. Han har ansvar for orden, tempo og tid i ditt arrangement. Med en magisk kjøreplan som sikrer oppmerksomhet, underholdning og gode latterkuler, kan du være sikker på at arrangementet får en god flyt.

Som tryllekunstner og toastmaster, vil ditt arrangement være sikret suksess. Lang erfaring som toastmaster for store og små selskap, både på gallamiddag, årsfester, julebord, kickoff, bryllup eller andre arrangementer.

Konferansier Rune Carlsen sørger for all kontakt med kjøkken, presentasjon av matretter, sørger for at talere får sin fortjente plass og oppmerksomhet. På den måten sikrer vi at kjøreplanen holdes. Alt dette toppes med løpende magisk underholdning som et ekstra krydder på kvelden. I tillegg får du et standupshow på 30min og et påfølgende closeupshow ved bordene til desserten.

Skreddersy ditt arrangement

Vi setter oss ned sammen før arrangementet, og sikrer at du får kvelden slik du ønsker den skal bli. Vi sikrer at alle detaljer er på plass, og at alle hensyn som skal tas blir tatt. Dette for å sikre at ditt arrangement blir så skreddersydd som mulig. Dersom det er spesielle ting dere ønsker skal ivaretas, som informasjon fra bedriften, bransjen eller andre prosjekter som har vært viktige for dere, kan dette tilpasses både showet og konferansierjobben.

Når dagen kommer, møtes vi i god tid, og går gjennom planene. Så er det bare å vente på den store kvelden. Len dere godt tilbake og nyte varm og god mat. Som konferansier blir jeg annonsert av dere, men selv den skriver jeg selv, – så her er det ingen rom for bekymring eller stress.

Nyt kvelden, – med Konferansier Rune Carlsen og Magisk Underholdning!