Virtuelt eller live?

online show virtuelt teams show zoom

Virtuelt eller live?

Virtuelt eller live? – Tid for underholdning!

Mange spørs seg i disse tider, – skal vi arrangere LIVE eller skal vi arrangere VIRTUELT – ONLINE? Selv om tidene nå er i ferd med å forandre seg, så kan du være sikker på at du får den beste underholdningen, – uansett! Med tryllekunstner Rune Carlsen, får du uansett den beste kvaliteten. Nasjonalt som internasjonalt.

Live Magisk Underholdning

Live Underholdning som er alltid, – så levende, nære og befriskende som alltid! Her er mulighetene mange, og det tilpasses etter dine behov! Standup, closeup, nærmagi, mingling, bryllup, events, julebord eller hva det måtte være av ønsker, – Magisk Underholdning med Tryllekunstner Rune Carlsen er alltid en suksess!

Virtuell Underholdning (online)

Fra pandemien brøt ut, etablerte tryllekunstner Rune Carlsen konseptet Magic Show Off. Et virtuelt, interaktivt, online og streamet magisk underholdningskonsept. Et konsept som etablerte seg til et av de få i Norge, og et av de bedre internasjonalt. Med Magic Show Off får du et sikkert og trygt arrangement som ivaretar alle smitteværnsregler. Live, online Magisk Underholdning, – direkte hjem i stua, til kontoret eller til en konferanse. Dette er virtuell underholdning, direkte dit du måtte sitte. Det er profesjonelt og interaktivt som ingen andre virutelle show!