Media, video, tv-innslag og annet morsomt materiale

Innslag i media kan være gøy! Her finner du ulike oppslag i media og video fra tv-innslag og annet gøy! Her finner du innslag fra både NRK, TV2, Norske Talenter, VGTV og Dagbladet. Følg meg gjerne også på YouTube dersom du vil holde deg oppdatert på det som skjer i media. 

YOU FOOLED ME!

Tryllekunstner Rune Carlsen lurer Penn Jillette i duoen Penn & Teller under TV-showet FOOL US!

FINALE I SVENSKE TALANG 2020

En fantastisk reise i svenske Talang avsluttes med en høydare i finalen. Reaksjonene fra dommerne er fantastisk! Sjekk de uttrykkene ut uttalelsene!

Influencer Anis Don Demina elsker det han ser!

Anis Don Demina er en av de større influencerne i Sverige, og på sin YouTube-kanal går hans begeistring nesten gjennom skjermen for det han så på audition til Talang 2020!

Svenske Talang 2020 - Gullknappen

For første gang i verden, får en tryllekunstner GULLKNAPPEN to ganger i to ulike land på to forsøk! Se min audition i Sveriges Talenter, - TALANG 2020!

Historiefortelling med Rubiks Kube

På Magic Club fikk jeg anledning til å fremføre en rutine som kalles ``Stickerless``, en fantastisk effekt hvor man vha en Rubiks Kube forteller en historie og fremkaller følelser og minner.

SPÅRTSKLUBBEN VGTV

Spårtsklubben hos VGTV finner på mye rart. Også denne gang. I tillegg til å selvsagt måtte trylle, så skal de også få en av programlederne til å forsvinne. Se hvordan det gikk!

TRICKS FOR VGTV

I anledning Norske Talenter, ønsket VGTV å gjøre en ``hjemme hos Kubegutt`` reportasje. Her ble det intervju og prat om talentshowet, men vi måtte selvsagt også trylle for reportered. Her blir han rundtlurt!

Hvordan løse Rubiks Kube (for nybegynnere)

Etter suksessen i Norske Talenter, ønsket TV2 å lage en artikkel på TV2.NO om hvordan man enkelt kan løse en Rubiks Kube. Dette er en metode som alle kan lære seg, og krever ikke all verden til øving. Lykke til!

Norske Talenter - GULLKNAPPEN

I flere år hadde jeg blitt forespurt om å være med på Norske Talenter. I 2018 valgte jeg å delta med Rubiks Kube, noe som endte med GULLKNAPP på audition og ikke minst kallenavnet KUBEGUTT.

Norske Talenter - Semifinale

Semifinalen i Norske Talenter skulle bli nok en høydare! Et fantastisk publikum og dommerpanel var i ekstase også etter denne opptredenen, som endte med at jeg vant semifinalen og gikk til finalen!

Norske Talenter - Finale

Så var det finale og aller siste innslag i Norske Talenter. Det hele avsluttes med å understreke 80-tallet på alle mulige måter, flott akkompagnert og pakket inn med en aldri så liten kjent låt på piano.

SHOWREEL

Her er en aldri så liten teaser og følelse på stemningen du opplever ved å booke tryllekunstner Rune Carlsen. Humor, latter, magi og en herrlig stemning. Sjekk showreel!

MADS - VGTV

Etter 3 år med opptaksprøver til 4F - verdens gjeveste forening for verdens beste nærmagikere, var jeg i mål. I den anledning ble det et intervju og trylling hos MADS i VGTV.

NRK Sommeråpent

I anledning min deltakelse i Europamesterskapet i trylling (2014), ble jeg invitert til NRK Sommeråpent for å dele mine tanker rundt det å konkurrere i utlandet og ikke minst sørge for at programleder Tore Strømøy fikk seg noen overraskelser.

CUBISM - Trylling med terninger

Det er mye morsomt man må være med på som tryllekunstner. Jeg ble kontaktet av noen studenter som drev å lagde en flerkameraproduksjon. Se resultatet!

Backstage med Ylvis

I anledning NRK Sommeråpent (2014) spurte Ylvis om jeg kunne gjøre noe for dem. Kjapt, enkelt og effektivt 🙂

Reaksjoner etter et show

Det er mange måter å reagere på. Noen blir oppgitte, andre blir imponerte. Du finner også dem som bare måper og koser seg. Så har du også de som regelrett blir irritert og oppgitt. Som denne karen.