Standup og trylling i magisk kombinasjon

standup trylling repMorsom underholdende trylling

Standup – trylling kombinerer trylling og magi med humor og tradisjonell standup. Her får du det beste av det beste, kombinert på en ny og fantastisk måte.

Et standup-show varer ca 30min, men kan tilpasses det enkelte selskap. Her blir det brukt større elementer og rekvisitter som alle gjestene kan ha et forhold til og følge med på. Konvolutter, penger, frukt, egg, kort, gjerne i kombinasjon med musikk og lyd. Underholdningen fungerer for forsamlinger fra 15 til 300 personer.

Rune var både morsom og dyktig. Han trollbandt sitt publikum med fantastisk magi og underholdning!

Standup er for alle anledninger

Dette er for alle anledninger! – julebord, firmafest, seminar, bryllup, kick-off eller andre selskaper og arrangementer. Showet er fylt med engasjement, trylling, mystikk, latter og god underholdning.

Denne form for standup er magisk underholdning basert på den tradisjonelle standup-genren. Underholdningen er preget av humor, mystikk og magi og foregår stående av tryllekunstner Rune Carlsen. Publikum inviteres til scenen og spiller en viktig rolle i underholdningen. Underholdningen baserer seg på tricks og magi som er synlige for flere personer om gangen, og skjer gjerne på en scene eller foran et større publikum.

Tryllekunstner Rune Carlsen anbefaler å kombinere standuptrylling med tablehopping/bordtrylling/nærmagi, – på den måten får du det beste av 2 show. Dette kan gjøres på flere ulike måter, men det mest vanlige er å ha et felles show for alle gjestene/publikum først, før man deretter går over til den mer intime fasen, med fascinerende, irriterende og nærgående trylling, i form av tablehopping/bordtrylling.

Men en kombinasjon får du det beste fra to veldig forskjellige genre innen trylling og magi. Du skylder gjerne på avstand hvis du sitter litt langt unna i et trylleshow. Men, ved å kombinere både denne type underholdning og bordtrylling, har du ingenting å skylde på lengere.

Sørg for å sikre deg standup-trylling til ditt neste arrangement, med 5x Norgesmester og mange ganger internasjonalt prisede tryllekunstner Rune Carlsen!

Book Tryllekunstner Rune Carlsen og opplev humor, latter og magi i en unik kombinasjon!