VG-intervju med nærmagi, myntmagi og prat om doktorgrad i trylling
16809
post-template-default,single,single-post,postid-16809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Trylling hos VG TV

myntmagi hos vg

07 aug Trylling hos VG TV

VG inviterte meg på besøk i anledning at jeg ble «Doctor of Magic» etter 3 år med opptaksprøver i den prestisjetunge foreningen «FFFF«. Jeg ble invetert for et intervju med Mads Andersen. Her ble det prat om hva jeg har oppnådd, og ikke minst litt trylling for kamera og dere der hjemme. Selve intervjuet i sin helhet med trylling kan dere i sin helhet se her.

Trylling hos VG etter kamera ble slått av

Etter sendinga var ferdiginnspilt ble vi dog enige om å gjøre et aldri så lite stunt kun for moro skyld. I den anledning gjorde vi et opptak som ikke ble lagt ut VG sine sider. Resultatet av det ser du under. Ja det er speedet opp for å passe på Instagram og deres 1 min grense.

trylling hos VG TV

Følg meg gjerne på Youtube! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.