Huskeliste for utdrikningslaget

Utdrikningslag

Huskeliste for utdrikningslaget

her finner du huskeliste for utdrikningslaget

Huskeliste for utdrikningslaget! Ikke glem den perfekte underholdningen til ditt utdrikningslag. Tryllekunstner Rune Carlsen leverer magisk stemning og topp underholdning!

Skal du arrangere et utdrikningslag, og ønsker å gjøre det helt spesielt og magisk? Her finner du mange gode tips og en huskeliste for utdrikningslaget du skal arrangere. Her finner du mange gode ningslag», gir deg tipsene du trenger! Har du lyst å gjøre noe som er uvanlig, men som garantert blir en stor suksess? Underholdning til utdrikningslaget er bare en av mange ting du må tenke på! Studer vår huskeliste for utdrikningslaget slik at du ikke glemmer de viktige tingene!

Huskeliste utdrikningslag

 1. Velg dato for utdrikningslaget
  Det er viktig at du er tidlig ute med å reservere en dato for utdrikningslaget. Vi har alle en travel hverdag, og det er fryktelig trist om noen ikke får blitt med fordi man er for seint ute. Spesielt om det er noen bruden eller brudgommen gjerne skulle hatt med.
 2. Lag en Facebook-gruppe/event eller mailingliste
  Alle er på Facebook idag. Benytt en Facebook gruppe eller event. Husk å sett den til hemmelig eller lukket, og ikke inviter hedersgjesten!
 3. Kontakt alle gjester og be dem sette av dato
  Ta tidlig kontakt med alle og be de å sette av dagen du tenker å ha utdrikningslaget på. Hør gjerne også med de andre deltakerne om de har noen gode ideer. Hvis du velger å involvere de andre deltakerne kan det være morsomt å arrangere et planleggingsmøte der alle kommer med ideer og innspill. Her kan dere bestemme budsjett, komme med ideer og fordele oppgaver og sørge for at dere kjapt får tatt beslutninger.
 4. Planlegg utdrikningslaget
  Lag en kjøreplan for dagen, og spesifiser tydelig hva som skal gjøres og forventes av alle deltakerne. Ikke glem å ha en Plan B dersom det skulle bli dårlig vær eller om andre forhold skulle slå til.
 5. Forhør deg om priser på aktiviteter og sikre deg magisk underholdning
  Om du skulle være i tvil, – et bryllup vil alltid være magisk, – da bør også utdrikningslaget være det. Book underholdning med tryllekunstner Rune Carlsen, og sikre deg den beste underholdningen til ditt magiske og unike utdrikningslag. Dette er og blir en garantert suksess, – en snakkis som du aldri har opplevd tidligere.
 6. Lag et budsjett for utdrikningslaget
  Deltakere er alltid opptatt av «hva det vil koste». Ha dette klart så tidlig som mulig, slik at det ikke tilkommer noen overraskelser.
 7. Informer gjester om kjøreplan for dagen og betalingsinformasjon. Bruk gjerne VIPPS!
  VIPPS er genialt, effektivt og enkelt både for deg som arrangør, men også for deltakerne. Sørg for at alle betaler i god tid, og at du informerer tydelig om hva kjøreplanen er.
 8. Bekreft reservasjoner til aktiviteter / underholdning
  Alle aktiviteter dere skal delta på, må bekreftes. Ingenting er som å komme til en aktivitet, og så har de ikke mottatt deres reservasjon.